top of page

Cadeautips: kampeergadgets voor avonturiers

Bijgewerkt op: 24 jan.

Het einde van het jaar nadert en de zoektocht naar het perfecte kerstcadeau voor onze vrienden en familie kan stilaan beginnen. Maar, wat koop je nu voor de avonturier in je leven? Zij zijn vaak minimalistisch en praktisch ingesteld waardoor het ideale (kerst)cadeau vinden niet altijd evident is. Wij vertellen je in deze blogpost waar je de kampeerliefhebber écht blij mee maakt!


Cultra zakmes

Is er een beter cadeau voor kampeerliefhebbers dan een mooi, authentiek zakmes? Wij denken alvast van niet! Cultra wil met zijn kwalitatieve zakmessen hun klanten terug naar buiten brengen, zowel dichtbij in eigen tuin als verder weg terwijl ze backpacken in de bergen. De natuur is hun essentie en daar dragen ze als bedrijf dan ook zorg voor. Voor elk verkocht zakmes planten ze een boom via OneTreePlanted. Ook geven ze levenslange garantie op hun zakmessen, zodat hun producten nooit op de afvalberg terecht komen. Een bedrijfsfilosofie waar wij als natuurliefhebbers alleen maar vrolijk van worden!

Cultra zakmessen - vanaf €39,99


Avontuurlijke koffiemok

Onze Alongtheroad-mokken zijn er weer! Deze mokken zijn ideaal om mee te nemen op kampeertrip. Ze zijn niet breekbaar en zijn lekker licht en dus makkelijk mee te nemen tijdens een trektocht. Of het nu ‘s ochtends een tas koffie is, of een digestief aan het kampvuur, uit een Alongtheroad-mok smaakt dat nog net iets beter! :) Je kan ze bestellen bij ons door ons een berichtje te sturen via instagram of Facebook of via onze webshop. Oplage is zeer beperkt, dus snel zijn is de boodschap!


Een foto van een kampeermok met het logo van alongtheroad en een kampvuur

Alongtheroad-mok - € 15


Een (buiten-)gezelschapsspel

Wie houdt er niet van een leuk gezelschapsspel tijdens een kampeertrip? Het kan de welkome afleiding zijn op een regenachtige dag op de camping, de ideale bezigheidstherapie in de auto onderweg naar de volgende bestemming of puur genieten van het mooie weer tijdens een buitenspel. Wij spelen graag '“beverbende” in de camper. Een snel, leuk én compact spelletje!


Beverbende via bol.com - nu € 10,99


Warme Alongtheroad-Muts

Is er een beter cadeau voor een buitenmuts dan een lekker warme muts? Misschien een lekker warme muts met een kampeerlogo… enter: de Alongtheroad-beanies! Ze zijn vanaf nu te koop in onze webshop.

Een foto van Ellen met de Alongtheroad-beanie in olive green met bomen

Alongtheroad beanies - €24


Kampeerlamp

Wie kampeert weet dat een goeie oplaadbare (zak)lamp geen overbodige luxe is. Ga voor een hoofdlamp voor de praktisch ingestelde kampeerder, of net voor een buitenlamp met een mooi design. Wij hebben ze altijd beiden mee alongtheroad!

Moeder en dochter met een kampeerlamp


Steun een goed doel

De avonturier waarvoor jij een cadeau zoekt, hoeft misschien geen materialistisch cadeau. Een goed doel steunen in naam van deze persoon, of met zijn cadeau-budget, doet zijn hart misschien pas écht sneller slaan. Je kan gaan voor één van de bekende goede doelen, zoals het WWF of Unicef of een kleine lokale vzw, zolang het maar bij jouw avonturier past!


Tip: via de website van natuurpunt kan je voor €35 een lidmaatschap voor één jaar cadeau geven. De ontvanger krijgt dan naast alle ledenvoordelen ook het welkomstpakket toegestuurd. Zo steun je de natuur én geef je een nuttig en origineel cadeau.


*Dit artikel bevat affiliate links.


0 opmerkingen

Recente blogposts

Alles weergeven

Comments


bottom of page