top of page
ALONG THE ROAD

Wij zijn Bryan en Ellen. Twee enthousiastelingen die op dezelfde manier in het leven staan. Samen met onze dochter Florence trekken er graag op uit, en dan vooral met onze zelf ingerichte kampeerbus, Cois’ke.

Bryan maakt graag foto's. Ellen schrijft graag. En zo ontstond ‘Along the road’. Een zot idee, want waarom niet? Onze tips & tricks om laagdrempelig te reizen in binnen en buitenland willen we graag delen. Genieten jullie mee?

d164cc7a-879f-4154-839b-032e3c36733b.jpg
d6614af3-7adf-44d3-8bb2-ed0ea30f31ee.jpg
ONS VERHAAL

Bryan zag voor het eerst de wereld in 1988, Ellen pas 6 jaar later in 1994. We groeiden allebei op in de stad Aalst in België en kregen al snel de reismicrobe te pakken. Elk apart ontdekten we al een klein stukje van de wereld, tot we in januari 2019 aan ons verhaal samen begonnen. We leerden elkaar nog op de ouderwetse manier kennen, namelijk aan de toog van één van de plaatselijke cafés, omringd door gemeenschappelijke vrienden. Toen Ellen enkele weken later zonder Bryan naar Tokio vertrok, werd al snel duidelijk dat de volgende reis er eentje met z’n twee zou worden.

Een hondje, een huisje en een omgebouwd busje later bleek dat we op dezelfde manier in het leven staan. Met een nieuwsgierige blik genieten we van de kleine dingen in ‘t leven. We leven vandaag, maar fantaseren over de toekomst, en dat doen we het liefst aan een (kamp)vuurtje met een goed glas wijn, in het gezelschap van vrienden en familie.

 

In juni 2022 werd ons ons gezin uitgebreid met een mini-avonturier, onze dochter Florence. We merkten tijdens de zwangerschap al snel dat onze omgeving ervan uitging dat onze avontuurlijke manier van reizen nu wel voorbij zou zijn, met zo een baby’tje. We bewezen hen alvast het tegendeel door twee maand na de geboorte naar Noorwegen te trekken met Florence en met ons camper. We maken er dan ook onze missie van om iedereen te overtuigen dat kamperen en een baby wél goed samen gaan. In 2023 trokken we met haar naar Portugal om daar onze geloften uit te wisselen en JA te zeggen tegen elkaar, tegen de liefde en tegen een leven vol avontuur. 

bottom of page