top of page

Herfstwandeling in de Hoge Venen

Een zonnige herfstdag brengen wij het liefst door in de natuur. Onze nieuwsgierigheid naar nieuwe plaatsen bracht ons enkele weekends terug in de Hoge Venen, onderdeel van natuurpark Hoge Venen-Eifel. We maakten een daguitstap, maar waren zo onder de indruk van deze mooie wandelplek dat we voor ons volgend weekendje weg zeker opnieuw richting de Hoge Venen trekken.

bij zonsondergang inde hoge venen

In de voormiddag parkeerden we ons op parking Drossart. Deze wandeling was duidelijk wat minder bekend gezien we hier niet veel mensen tegen kwamen. We zochten onze eigen weg door de mooie bossen en langs een riviertje. Het was er zalig rustig wandelen en picknicken in de herfstzon.

Ellen op een bankje in het groen

In de namiddag zochten we het bekendere stuk van het natuurpark met de houten wandelpaden op. We parkeerden ons op parking Nahtsief. Daarna volgden we de bordjes ‘rundweg’ en wandelden we de avondzon tegemoet. Dit was de perfecte afsluiter van een mooie herfstdag. Het mocht dan misschien wat verder rijden zijn, een dagje naar de Hoge Venen is dat absoluut waard.


0 opmerkingen

Recente blogposts

Alles weergeven

Commentaires


bottom of page